+36 1 216 4695 1094 Budapest Ferenc Krt.15. Nyitvatartás: H-P 9.30-17.45, SZO-V zárva

Bejelentkezés

Hirsch óraszíj technológiák

Az alapanyagok kiválasztásának szigorú feltételei, ezek, illetve a gyártás minden fázisának pontos ellenőrzése biztosítják az összes Hirsch termék magas minőségét generációk óta. A gyártás minden fázisa eleget tesz az ISO9001 követelményrendszernek. A tökéletesített gyártási technológiák, a bőr alapanyagok évszázados tapasztalatokra épülő feldolgozása és finomítása emeli a Hirsch termékek minőségét a konvencionális óraszíjaknál magasabb szintre.


A bőr az egyik legnemesebb és legsokoldalúbb anyag, amelyet az ember már több ezer éve használ. Mivel természetes eredetű, és állandó környezeti hatásoknak van kitéve, a legkiválóbb gyártási technológiák ellenére öregedési folyamatok játszódnak le a bőr szerkezetében.
A Hirsch szabadalmaztatott Rembordé gyártási technológia a felső bőr és a belső bélés zökkenőmentes, átmenet nélküli kapcsolódását biztosítja, amely megfelel a legszigorúbb elvárásoknak szakítószilárdság, hajlékonyság, színtartósság, vagy vízállóság terén.
Ennek ellenére a verejték, kézápoló szerek, illatosító anyagok káros hatással lehetnek az óraszíj minőségére.
Ezért tegyen minél többet Ön is azért, hogy óraszíja tartósan megőrizze eredeti szépségét. Rendszeres időközönként öblítse le langyos, folyó vízzel, majd itassa le a vizet pamut törlővel, vagy hagyja megszáradni a csuklóján.
A Hirsch bőr óraszíjak semmiféle bőr-ápolószer használatát nem igénylik, adott esetben használatuk káros kémiai reakciókat válthat ki, amelyek káros hatással lehetnek a bőr minőségére.


HIRSCH 100m vízállóság

imagesA Hirsch bőrszíjakat tengervízben is lehet viselni, 100m mélységig anélkül, hogy elveszítenék színüket, alakjukat, hajlékonyságukat. Ez a Hirsch Rembordé technológiájának köszönhető. A speciális párnázat vízálló rostjai sokkal kevesebb vizet vesznek fel, és gyorsabban száradnak, mint a hagyományos, cserzett bőrből készült típusok.


Dombornyomott aligátor alternatíva

imagesTökéletes aligátorbőr hatás - egy valódi alternatívája a krokodilbőrnek! Egy nagyon különleges domborítási folyamat teremti meg a természetes louisianai aligátorbőr hatását, finom borjú bőrből elkészítve. A jellegzetes, egyedi hatást keltő óraszíjak többféle színárnyalatban érhetők el, készül 100m vízállóságú dombornyomott szíj is.


Nincs allergia

images1980-ban - a Hirsch és az 1. számú Bécsi Egyetemi Klinika Bőrgyógyászatának közös fejlesztéseként elkészítették az anti-allergén bevonatot, amelyet a Hirsch óraszíjakon alkalmaznak. Az eredmény magáért beszél: az anti-allergén bevonattal készült óraszíjak használata esetén közel 100% hatékonysággal meg lehetett előzni a nemkívánatos allergiás tüneteket. Ezen túlmenően a Hirsch óraszíjak minden fém alkatrészét, csatját nikkel mentes anyagból készítik.


HIRSCH Aloe Vera

imagesA Hirsch Aloe Vera óraszíj igazi világújdonság. A szíj belső bélését az Aloe Vera közismerten gyógyhatású növény tiszta nedvével kezelik. Ezek a karkötők nyugtatják a bőrt, és kellemes érzést biztosítanak viselés közben.


HIRSCH Nature Line

imagesA Hirsch Natural Line: az óraszíjak készítésénél kizárólag növényi cserzőanyagokat használnak fel, a természet megóvása érdekében.


HIRSCH prémium kaucsuk

imagesA Hirsch Premium kaucsukot tartják a legjobb funkcionális anyagnak óraszíjakhoz. Csak kiváló minőségű, természetes kaucsukot használnak az óraszíjak gyártása során, finomított, Hirsch-specifikus adalékokkal. Az anyag garantálja a lényegesen hosszabb élettartamot, és teszi az óraszíjat sokkal kellemesebb viseletté a hagyományos, szintetikus anyagból készült szíjakkal szemben. A Hirsch kaucsukból készült óraszíj nagyon rugalmas, eltéphetetlen, gyengéd a bőrhöz, és ellenáll a külső hatásoknak, mint a víz, UV fény és különféle vegyszerek.


Karcálló óraszíj

imagesA Hirsch kopásálló óraszíj rendkívüli módon ellenálló a különböző karcolásokkal, erős külső behatásokkal szemben. Ezek a termékek egy különlegesen erős nyersbőrt kapnak, egy speciális Hirsch karcálló bevonattal, ami védi az óraszíjat a kopástól is.


HIRSCH remborded

imagesA Rembordé technológiát a Hirsch találta fel, szabadalmaztatta és fejleszti tovább folyamatosan. A technológia lényege egy fokozatmentes, varrás nélküli átmenet a bőr felsőrész és a bélés között. Az óraszíj így tökéletesen védve van a külső behatásokkal szemben, rendkívül kényelmes viselni, és nagyon hosszú élettartamú.


Szaunában tesztelve

imagesA verejték a valódi bőr egyik legnagyobb ellensége! A hagyományos bőr óraszíjak gyakran töredezetté válnak rövid időn belül, vagy teljesen tönkremennek. A Hirsch óraszíjakat azonban szaunában tesztelik. Még a hő, a nedvesség és az izzadság sem károsítja őket. Megőrzik formájukat, színüket, rugalmasságukat.


HIRSCH vízállóság

imagesA Hirsch óraszíjat bátran használhatja vízben! Ezek a termékek általában vízállóak, kevesebb vizet szívnak fel, és sokkal gyorsabban száradnak, mint a hagyományos óraszíjak. Nedvesség hatására is megőrzik minden előnyös tulajdonságukat.

Bejelentkezés vagy Regisztráció